Incorrect print from AutoCAD

Post here if you have problems installing or using doPDF.
Softland
Posts: 1491
Joined: Thu May 23, 2013 7:19 am

Postby Softland » Tue Jun 21, 2011 12:58 pm

Hello,


We have tested the issue with the latest doPDF version and i can confirm it is working fine.


I will reply to your mail address with the screenshots we have made with the tests.



YelikA
Posts: 9
Joined: Thu Feb 18, 2010 8:02 am

Postby YelikA » Tue Jun 21, 2011 3:17 pm

Softland

As I reply to your mail, first of all try test this issue with scale 1:1 in Autocad ;)



Softland
Posts: 1491
Joined: Thu May 23, 2013 7:19 am

Postby Softland » Tue Jun 21, 2011 5:08 pm

Hi,


We have replied to the e-mail.


Unfortunately this is beyond us as it is the way Autocad handles the scaling you are trying to print with.


Than you for understanding.




Return to “Troubleshooting”