Incorrect print from AutoCAD

Post here if you have problems installing or using doPDF.
Claudiu (Softland)
Posts: 1499
Joined: Thu May 23, 2013 7:19 am

Post by Claudiu (Softland) »

Hello,
We have tested the issue with the latest doPDF version and i can confirm it is working fine.
I will reply to your mail address with the screenshots we have made with the tests.


YelikA
Posts: 9
Joined: Thu Feb 18, 2010 8:02 am

Post by YelikA »

Softland

As I reply to your mail, first of all try test this issue with scale 1:1 in Autocad ;)


Claudiu (Softland)
Posts: 1499
Joined: Thu May 23, 2013 7:19 am

Post by Claudiu (Softland) »

Hi,
We have replied to the e-mail.
Unfortunately this is beyond us as it is the way Autocad handles the scaling you are trying to print with.
Than you for understanding.


Post Reply