doPDF only creates one page but item is much longer

Post here if you have problems installing or using doPDF.
Post Reply
Peter Wallace
Posts: 2
Joined: Thu Aug 14, 2008 10:00 am

Post by Peter Wallace »

Can anyone help me with this issue. I am trying to PDF my Yahoo Logs for storage but when I print to PDF via doPDF (and any other writer) it only creates the first page of the dialogue.
Any ideas how to fix it?
I think the problem stems from the fact that the log does not have page breaks therefore the software stops when it completes one page only.


Claudiu (Softland)
Posts: 1502
Joined: Thu May 23, 2013 7:19 am

Post by Claudiu (Softland) »

Hi Peter,

Unfortunatelly I cannot test this since I don't have Yahoo Logs (I assume it's an enterprise IM solution), but when hitting the print button from that application, don't you have a configuration window where you can set to print all pages instead of first only?


Peter Wallace
Posts: 2
Joined: Thu Aug 14, 2008 10:00 am

Post by Peter Wallace »

Thanks Softland for responding. Yes a window does open and it automatically selects "All". I even tried to select "Page 1 - 100" just to try something different.
I was hoping there may be some other solution.


Claudiu (Softland)
Posts: 1502
Joined: Thu May 23, 2013 7:19 am

Post by Claudiu (Softland) »

Did you do a test with a regular printer to see if it prints more than one page? If it doesn't, it might be a bug in Yahoo Logs and you should ask them about this. Another solution I'm thinking of might be copying/pasting the text into Word or something that lets you print multiple pages (again I haven't worked with Yahoo Logs so not sure if that's doable).


Post Reply