Feature Request: default output directory

You can ask general questions, share opinions or advices about doPDF.
Post Reply
anon
Posts: 38
Joined: Tue Jun 03, 2008 8:42 am

Post by anon »

I have been using it for a week and it works very good. Thanks!!!
Is there anyway to set the default output directory so I don't have to click on browse every time?


kana48
Posts: 18
Joined: Thu Jun 05, 2008 6:14 pm
Contact:

Post by kana48 »

Those feature should be very helpful :)
Giampaolo


kana48
Posts: 18
Joined: Thu Jun 05, 2008 6:14 pm
Contact:

Post by kana48 »

@anon

See this thread


Claudiu (Softland)
Posts: 1498
Joined: Thu May 23, 2013 7:19 am

Post by Claudiu (Softland) »

We'll add this in the next build, released most likely in 2 weeks - it'll be a checkbox to set that specific folder as default every time.


Claudiu (Softland)
Posts: 1498
Joined: Thu May 23, 2013 7:19 am

Post by Claudiu (Softland) »

This feature is now included in doPDF 6.1.


Post Reply